marți, 22 decembrie 2015

MarketGlory pentru timpul liber

Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa  dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie.

Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory.

Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc.
Succesul este rezultatul  unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala.

Ce trebuie sa faceti:


Prima luna de joc dai acele 10 fighturi  cu trainerul si muncesti odata la 24 de ore (incearca sa ai ora de lucru dimineata, atunci sunt deobicei salariile mai mari).

Cumperi energia inainte de a executa luptele cu trainerul.

Este necesar ca incepator sa cumperi ziare sau alte surse de energie doar daca sursele de energie iti aduc profit in lupte si munca, ce investesti scazi din ce castigi si rezultatul se numeste profit. 
In joc investitia in energie este recomandata in functie de valoarea bonificatilor.
Daca bonusurile sunt mari investitia in energie aduce profit.
In cazul acesta cumperi 10 ziare - energie 3 ( nu mai multe), lapte  si produse culinare (vezi sursele de energie mai jos) executi luptele, apoi muncesti.

Sursa gratis de euro:

Sursa gratis de euro este posibila prin promovarea linkului tau de referali (ex: http://www.marketglory.com/strategygame/nume_utilizator). 
 http://www.marketglory.com/strategygame/mirela1810
 http://www.marketglory.com/strategygame/kingire

Persoanele care se inregistreaza cu linkul tau ajunge automat referal si ve-i lua minim 10% din tot ce incaseaza si investeste el.

Poti participa in arena, razboaie, sau deschide companii pentru afaceri.



Dupa ce a trecut o luna si te-ai obinuit cu regulile jocului si cum decurg lucrurile pe aici, recomand sa investesti 20 de euro petru acel 100 exp pack.

E cea mai buna investitie, iti ofera un boost enorm in joc si va permite sa ajungi mai rapid la 350 experienta.

Cu 350 experienta productivitatea e mai mare si castigi mai bine din munca.

Acei 20 de euro se vor amortiza in maxim 2 luni doar muncind zilnic si bonus de munca in functie de salarile de pe piata. 



Recomandati tuturor link-ul dumneavoastra de referal  si câştiga comisioane din Market Glory. 

In viata fiecare sansa merita valorificata la timp. Aveti chiar acum posibilitatea sa va dezvoltati o mare oportunitate in toata lumea prin Market Glory si sa va realizati toate obiectivele dumneavoastra. Multe persoane isi pierd timpul pe internet fara sa aiba ceva de castigat, aici cu doar cateva minute pe zi puteti sa va administrati afacerea din Market Glory si sa va cresteti veniturile.
Nu garantez ca toti vor dobandi succes, asta depinde de fiecare jucator ce strategie isi face in Market Glory.
Va asigur ca totul este corect, transparent si cu posibilitati egale pentru toti jucatorii. 
Toti oamenii din intreaga lume se bucura de Market Glory si contribuie la dezvoltarea sistemului si dumneavoatra aveti posibilitatea de a obtine succes atat in plan virtual cat si in viata reala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu